Τιμές - Κρατήσεις

Επικοινωνία

Αίτημα Κράτησης

Για να μάθετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, παρακαλώ στείλτε μας αίτημα κράτησης χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Συμπληρώστε (υποχρεωτικό):


Check-in/out

Το check-in γίνεται μετά τις 15:00. Σε περίπτωση που φτάσετε νωρίτερα στη μονάδα μας, μπορούμε να κρατήσουμε τις αποσκευές σας ως το check-in, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το check-out πρέπει να γίνει ως τις 10:00. Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορούμε να κρατήσουμε τις αποσκευές σας και μετά το check-out σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Πολιτική Κρατήσεων

Για να κάνετε οποιαδήποτε κράτηση, είναι απαραίτητο να προκαταβάλλετε το 30% του συνολικού ποσού της διαμονής σας, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (στοιχεία της τράπεζας δίνονται κατόπιν αιτήσεως).
Δεκτές πιστωτικές κάρτες (VISA - MASTERCARD).

Κατοικίδια: Η μονάδα δεν διαθέτει κατάλληλους χώρους για την φιλοξενία τους.

Πολιτική ακυρώσεων

- Για οποιαδήποτε ακύρωση, αλλαγή στις ημερομηνίες ή αλλαγή στον αριθμό των κρατημένων δωματίων απαιτείται ενημέρωση με e – mail ή τηλεφωνικώς το συντομότερο δυνατόν.
- Για ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την άφιξή σας, δεν θα υπάρξει κάποια χρέωση ακυρωτικών. Κατά συνέπεια, θα πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων σας ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε ακολουθήσει.
- Σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτησή σας σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών πριν την άφιξή σας ή δεν φτάσετε στο νησί την καθορισμένη ημερομηνία, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
- Σε περίπτωση μη άφιξης (non show) ή αναχώρησης πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και χρεώνεται το συνολικό ποσό της κράτησης.